Monica van Dael (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Monica van Dael
Monica van Dael (1943)

Monica van Dael (1943)

Beeldhouwer

Monica van DAEL (Rotterdam 1943)

Aangeboden items
5
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Monica van Dael - Bronzen beeld: Hoofd van een vrouw kopen? Bied vanaf 595!
Monica van Dael (1943) Nederlands Bronzen beeld: Hoofd van een vrouw
TechniekBrons
Afmetingen21 x 13 x 7 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 595
Bied mee Bied mee
Monica van Dael - Beeld: Marmeren torso op natuurstenen basement kopen? Bied vanaf 495!
Monica van Dael (1943) Nederlands Beeld: Marmeren torso op natuurstenen basement
TechniekMarmer
Afmetingen22 x 20 x 10 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 495
Bied mee Bied mee
Monica van Dael - Beeld: Marmeren torso op natuurstenen basement kopen? Bied vanaf 225!
Monica van Dael (1943) Nederlands Beeld: Marmeren torso op natuurstenen basement
TechniekMarmer
Afmetingen13.5 x 10.5 x 4 cm (h x b x d)
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 225
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Monica van Dael

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Monica van Dael? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Monica van Dael. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Monica van Dael en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Monica van Dael te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Monica van Dael!

Volg het aanbod kunst van Monica van Dael te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Monica van Dael te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Monica van Dael instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Monica van Dael kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Monica van Dael!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Monica van Dael kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Monica van Dael en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Monica van Dael via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Monica van Dael of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Monica van Dael?

Kunst kopen van Monica van Dael begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Monica van Dael, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Monica van Dael. Om meer kans te maken om de Monica van Dael te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Monica van Dael! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.