Nicole Schaap - Schilderij - Verkocht

Nicole Schaap - Schilderij kopen? Bied vanaf 99!
Nicole Schaap - Schilderij kopen? Bied vanaf 99!Nicole Schaap - Schilderij kopen? Bied vanaf 99!Nicole Schaap - Schilderij kopen? Bied vanaf 99!Nicole Schaap - Schilderij kopen? Bied vanaf 99!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Nicole Schaap (1943)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen29 cm x 23 cm (h x b)
Lijst45 cm x 39 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Kleurrijk schilderij van Nicole Schaap. Afmetingen incl lijst: H45 x b39 cm. Afmetingen voorstelling: H29 x b23 cm. Het werk is rechts onder gesigneerd door de kunstenares. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag worden gemaild.
 Lijsten: beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel worden vermeld.

Nicole Schaap heeft in de kunstwereld een unieke eigen stijl ontwikkeld, haar kunstwerken zijn veelal abstracte landschappen met een sterk verhalend karakter. In haar schilderijen weet zij op virtuoze wijze haar architectonisch lijnenspel te combineren met een scala aan subtiele kleuren. Dit resulteert in krachtig, sterk maar zeer verfijnd werk.

De combinatie van los opgezette structuren, figuratie, kleurgebruik ingetogen maar wel fris en sprankelend en altijd oog voor de verfijnde details zorgen voor een gelaagdheid in haar schilderijen waar je steeds weer nieuwe dingen in ontdekt. Nicole Schaap weet met haar schilderijen een speciale emotie bij de kijker los te maken waardoor haar werk de kijker altijd raakt en boeit.

Zelf is Nicole Schaap altijd een groot bewonderaar geweest van kunstenaars zoals Karel Appel, Picasso en Miro.

Door de jaren heen heeft Nicole haar originaliteit, creativiteit en eigenheid ruimschoots bewezen en worden haar doeken aan bedrijven en particulieren in binnen-en buitenland verkocht.

ConditieGoed

In goede staat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Nicole Schaap (1943)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (174)

Lid sinds 2011
5585 verkochte items
Alle items van deze verkoper (339)
Pinterest
39 cm
45 cm
23 cm
29 cm
Dit item is verkocht voor 99,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:04-06-2019 om 16:11
Eindtijd:18-06-2019 om 22:35
Biedingen (1)
TjiennieBennie
18 jun. / 22:04
€ 99
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.