Patty Harpenau - Zeefdruk, Fantasiefiguren, zeer kleurrijk

Patty Harpenau - Zeefdruk, Fantasiefiguren, zeer kleurrijk kopen? Bied vanaf 50!
Patty Harpenau - Zeefdruk, Fantasiefiguren, zeer kleurrijk kopen? Bied vanaf 50!Patty Harpenau - Zeefdruk, Fantasiefiguren, zeer kleurrijk kopen? Bied vanaf 50!Patty Harpenau - Zeefdruk, Fantasiefiguren, zeer kleurrijk kopen? Bied vanaf 50!Patty Harpenau - Zeefdruk, Fantasiefiguren, zeer kleurrijk kopen? Bied vanaf 50!Patty Harpenau - Zeefdruk, Fantasiefiguren, zeer kleurrijk kopen? Bied vanaf 50!Patty Harpenau - Zeefdruk, Fantasiefiguren, zeer kleurrijk kopen? Bied vanaf 50!Patty Harpenau - Zeefdruk, Fantasiefiguren, zeer kleurrijk kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Patty Harpenau (1959)
Type kunstwerkGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2003
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlSurrealistisch
OnderwerpDieren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen47 x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageEA 15/22


Patty Harpenau is een creatieve duizendpoot. Ze is beeldend kunstenaar, creativity trainer en personal coach Ze werd in 1959 in Amsterdam-Zuid geboren. Ze haalde haar eindexamen aan het Amsterdams Lyceum en voltooide haar kunstopleiding aan de Kunstacademie Betzahel in Israel. Ze exposeerde in Jeruzalem en Tel Aviv en keerde terug naar Nederland waar haar internationale carrière begon. Ze startte met een expositie in het Hilton Hotel, waarna ze al snel bekendheid verwierf en exposities in binnen- en buitenland volgden.

Twee jaar later kwam een droom voor haar uit en opende zij haar eerste expositie in het hart van de kunstwereld, de Spiegelstraat in Amsterdam. In datzelfde jaar opende Harpenau ook een expositie in Atlanta (USA).
De Telegraaf kreeg haar in het vizier en wijdde in een weekendbijlage een groot artikel aan haar onder de titel: bijstandsmoeder schildert zich rijk. Het effect van deze publicatie liet niet lang op zich wachten. Harpenau was maanden erna nog onderwerp van talrijke artikelen en gast in diverse talkshows op de televisie. “Vanaf die dag,” vertelt ze zelf, “veranderde mijn leven. Wat ik nooit voor mogelijk had gehouden, gebeurde.”
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Alkmaar, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 5 kg.
Binnen Nederland € 10,00
Naar België € 14,50
Naar Duitsland € 16,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Patty Harpenau (1959) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (7)

Geplaatst door  CGMKunst
Lid sinds 2024
11 verkochte items
Alle items van deze verkoper (21)
66 cm
47 cm
Openingsbod € 50
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieALKMAAR,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd27-4-2024 om 23:44
Eindtijd4-5-2024 om 22:03
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.