Paul de Bruin - Oud ca.1950 olieverf "schepen op de IJssel in vroege ochtend" gesign P de Bruin - Verkocht

Oud ca.1950 olieverf "schepen op de IJssel in vroege ochtend" gesign P de Bruin kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Oud ca.1950 olieverf "schepen op de IJssel in vroege ochtend" gesign P de Bruin kopen? Bied vanaf 1!
Oud ca.1950 olieverf "schepen op de IJssel in vroege ochtend" gesign P de Bruin kopen? Bied vanaf 1!Oud ca.1950 olieverf "schepen op de IJssel in vroege ochtend" gesign P de Bruin kopen? Bied vanaf 1!Oud ca.1950 olieverf "schepen op de IJssel in vroege ochtend" gesign P de Bruin kopen? Bied vanaf 1!Oud ca.1950 olieverf "schepen op de IJssel in vroege ochtend" gesign P de Bruin kopen? Bied vanaf 1!Oud ca.1950 olieverf "schepen op de IJssel in vroege ochtend" gesign P de Bruin kopen? Bied vanaf 1!Oud ca.1950 olieverf "schepen op de IJssel in vroege ochtend" gesign P de Bruin kopen? Bied vanaf 1!Oud ca.1950 olieverf "schepen op de IJssel in vroege ochtend" gesign P de Bruin kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
 • Omschrijving
 • Paul de Bruin
Type kunstwerkSchilderij
Periode1900 t/m 1944

Schilder :  P. de Bruin 
Titel : " schepen op de IJssel in vroege ochtend "
Datering : omstreeks 1950
Medium / Techniek : Olieverf op doek
Maten :  70 x 50 cm ( doek ) 77 x 57 cm ( ingelijst )
Gesigneerd : rechtsonder 
Conditie : goed

 

Kunsthandel ArtPointAmsterdam kan uit verzamelingen en nalatenschappen regelmatig interessante (Hollandse) beeldende kunst verwerven of mag deze in opdracht van eigenaren in commissie voor hen verkopen. Om de "bieddrempel" zo laag mogelijk te houden hanteren wij bij vrijwel alle op Kunstveiling.nl door ons aangeboden kunstwerken een startprijs van 1€.
De bovenvermelde informatie mbt de door ons aangeboden kunstwerken (leeftijd, conditie en evt. signatuur) wordt volledig gegarandeerd. Onze kunsthandel is gevestigd aan het Westmallepad 12 1066pp te Amsterdam. Wij zijn  iedere vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur en/of op afspraak geopend. ingeschreven bij de KvK Amsterdam onder nr.34227310. Een nota van aankoop wordt op verzoek bijgeleverd.

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Paul de Bruin 

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Artpointamsterdam
Lid sinds 2013
3870 verkochte items
Alle items van deze verkoper (114)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd16-11-2017 om 21:28
Eindtijd30-11-2017 om 22:28
Biedingen (10)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken