Peter Meijer - Acrylverf op doek: kleurrijke compositie

Peter Meijer - Acrylverf op doek: kleurrijke compositie kopen? Bied vanaf 99!
Peter Meijer - Acrylverf op doek: kleurrijke compositie kopen? Bied vanaf 99!Peter Meijer - Acrylverf op doek: kleurrijke compositie kopen? Bied vanaf 99!Peter Meijer - Acrylverf op doek: kleurrijke compositie kopen? Bied vanaf 99!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Peter Meijer (1953)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1945 t/m 1999
Techniek Acryl
Drager Canvas (Doek)
Stijl Modern
Onderwerp Abstract
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 20 x 20 cm (h x b)
Incl. lijst 22 x 22 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd

Acrylverf op doek van Peter Meijer. Kleurrijke compositie. Afmetingen incl lijst: H58 x b76cm. Afmetingen voorstelling: H55 x b73cm. Het werk is rechts onderaan, gesigneerd, door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag worden gemaild.

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd met Postnl. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 23,95
Naar Duitsland € 23,95
Europese Unie € 23,95
Wereldwijd € 55,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Peter Meijer (1953) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (8)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
6459 verkochte items
Alle items van deze verkoper (736)
22 cm
22 cm
20 cm
20 cm