Porceleyne Fles - Lot van vier aardewerken cloisonné wandtegeltjes - Verkocht

Porceleyne Fles - Lot van vier aardewerken cloisonné wandtegeltjes kopen? Bied vanaf 50!
Porceleyne Fles - Lot van vier aardewerken cloisonné wandtegeltjes kopen? Bied vanaf 50!Porceleyne Fles - Lot van vier aardewerken cloisonné wandtegeltjes kopen? Bied vanaf 50!Porceleyne Fles - Lot van vier aardewerken cloisonné wandtegeltjes kopen? Bied vanaf 50!Porceleyne Fles - Lot van vier aardewerken cloisonné wandtegeltjes kopen? Bied vanaf 50!Porceleyne Fles - Lot van vier aardewerken cloisonné wandtegeltjes kopen? Bied vanaf 50!Porceleyne Fles - Lot van vier aardewerken cloisonné wandtegeltjes kopen? Bied vanaf 50!Porceleyne Fles - Lot van vier aardewerken cloisonné wandtegeltjes kopen? Bied vanaf 50!Porceleyne Fles - Lot van vier aardewerken cloisonné wandtegeltjes kopen? Bied vanaf 50!Porceleyne Fles - Lot van vier aardewerken cloisonné wandtegeltjes kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Porceleyne Fles (1653)
TypeGlas / Keramiek
Periode1945 t/m 1999
Afmetingen12 cm x 12 cm x 1 cm (h x b x d)
GemerktGemerkt/Merksticker
Het betreft een lot met vier aardewerken cloisonné tegeltjes afkomstig uit de bakkerij van de Porcelyne Fles. De tegels dragen het wapen van Nederland, het provinciewapen van Zeeland en de stadswapens van Schiedam en Den Haag. Allen zijn aan versozijde gemerkt. 

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd13-3-2023 om 17:16
Eindtijd20-3-2023 om 8:05
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.