Riann - Palmpasentak

Riann - Palmpasentak kopen? Bied vanaf 450!
Riann - Palmpasentak kopen? Bied vanaf 450!Riann - Palmpasentak kopen? Bied vanaf 450!Riann - Palmpasentak kopen? Bied vanaf 450!Riann - Palmpasentak kopen? Bied vanaf 450!Riann - Palmpasentak kopen? Bied vanaf 450!Riann - Palmpasentak kopen? Bied vanaf 450!Riann - Palmpasentak kopen? Bied vanaf 450!Riann - Palmpasentak kopen? Bied vanaf 450!Riann - Palmpasentak kopen? Bied vanaf 450!Riann - Palmpasentak kopen? Bied vanaf 450!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Riann (1963)
TypeSchilderij
Periode2000 t/m Heden
TechniekOlieverf
DragerPaneel
StijlRealistisch
OnderwerpReligieus
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen40 cm x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Kenmerkend voor het Poëtisch Realistische werk van Riann (van Nieuwkerk) zijn de verstilde gezichten van meisjes en jonge vrouwen met op de achtergrond een rustige zeegezicht. Veelal heeft het werk ook een kader in het werk zelf.
Deze kleine omkaderde wereld laat je als door een raam naar binnen kijken in de naïeve wereld van de maker. Een mooie liefdevolle wereld vol rust en veiligheid. Jonge vrouwen en meisjes voor wie de toekomst nog open ligt en die nog zoveel te ontdekken hebben in en van het leven.
Een gevoel van vrede en vrijheid wat, juist afgezet tegen de realiteit, vaak zo rauw op je dak kan komen vallen. En daarmee krijgt de kijker de kans om eens terug te kijken naar zichzelf en wellicht weer een mogelijkheid te vinden om te dromen.
Want dit raam sluit niet af. Het geeft de kijker de mogelijkheid van (her)ontdekking.

Dit vroege werk in een zeer verfijnde schildertechniek toont door de vele lagen en overlappende kleuren een klassieke weergave waarbij werkelijk aan alle details is gedacht. 
Het paneel is gevernist en voorzien van ophangmogelijkheid gelijkend op dat van de afbeelding. De eerste afbeelding is iets te broeierig van toon, de tweede is minder scherp maar geeft de werkelijke zachte kleurstelling beter weer. 
Het werk wordt stevig verpakt en aangetekend verzonden maar kan desgewenst ook worden opgehaald.


ConditieNieuwstaat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Riann (1963)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Galerian
FA. (6)

Lid sinds 2015
32 verkochte items
Alle items van deze verkoper (3)
30 cm
40 cm
Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd6-12-2022 om 16:33
Eindtijd15-12-2022 om 22:03
Openingsbod € 450
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAlkmaar,  Nederland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.