• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Ronald Boonacker - Zeefdruk, Aruba - Ingelijst (Groot) - Verkocht

Ronald Boonacker - Zeefdruk, Aruba - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 100!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 92,00 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Ronald Boonacker - Zeefdruk, Aruba - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 100!
Ronald Boonacker - Zeefdruk, Aruba - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 100!Ronald Boonacker - Zeefdruk, Aruba - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 100!Ronald Boonacker - Zeefdruk, Aruba - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (247)

Lid sinds 2013
29793 verkochte items
Alle items van deze verkoper (25)
  • Ronald Boonacker (1955)
TypeGrafiek na 1900
Periode2000 t/m Heden
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlAbstract
IngelijstIngelijst
Afmetingen43 cm x 93 cm (h x b)
Lijst60 cm x 117 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage31/125

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

 

ConditieZeer Goed

Het werk is in zeer goede staat, alleen dient het nog in zijn geheel schoongemaakt te worden.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Ronald Boonacker (1955)

Alle items van deze kunstenaar(22)
Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (247)

Lid sinds 2013
29793 verkochte items
Alle items van deze verkoper (25)
117 cm
60 cm
93 cm
43 cm
Dit item is verkocht voor 92,00(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:12-01-2021 om 13:53
Eindtijd:23-01-2021 om 22:02
Biedingen (1)
takamine
23 jan. / 21:26
€ 80
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.