Siem van der Marel - Blauwe tulpenvaas voor Royal Leerdam - Verkocht

Siem van der Marel - Blauwe tulpenvaas voor Royal Leerdam kopen? Bied vanaf 1!
Siem van der Marel - Blauwe tulpenvaas voor Royal Leerdam kopen? Bied vanaf 1!Siem van der Marel - Blauwe tulpenvaas voor Royal Leerdam kopen? Bied vanaf 1!Siem van der Marel - Blauwe tulpenvaas voor Royal Leerdam kopen? Bied vanaf 1!Siem van der Marel - Blauwe tulpenvaas voor Royal Leerdam kopen? Bied vanaf 1!Siem van der Marel - Blauwe tulpenvaas voor Royal Leerdam kopen? Bied vanaf 1!Siem van der Marel - Blauwe tulpenvaas voor Royal Leerdam kopen? Bied vanaf 1!Siem van der Marel - Blauwe tulpenvaas voor Royal Leerdam kopen? Bied vanaf 1!Siem van der Marel - Blauwe tulpenvaas voor Royal Leerdam kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Siem van der Marel (1944)
TypeGlas / Keramiek
Jaartal2010
StijlDutch Design
Afmetingen17 cm x 9 cm x 9 cm (h x b x d)
GemerktGemerkt/Merksticker

Een cobalt blauwe tulpenvaas ontworpen door Siem van der Marel voor Royal Leerdam. Dit exemplaar is ook voorzien van de naam "Provincie Zuid-Holland" de naam is met de hand geetst aanwezig onderaan de voorzijde van de vaas. Voorzien van een merksticker.
ConditieNieuwstaat

In onbeschadigde nieuwstaat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieGouda,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd30-1-2023 om 9:54
Eindtijd12-2-2023 om 22:54
Biedingen (6)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.