Simon Kramer - Winterlandschap met een berken en water

Simon Kramer - Winterlandschap met een berken en water kopen? Bied vanaf 150!
Simon Kramer - Winterlandschap met een berken en water kopen? Bied vanaf 150!Simon Kramer - Winterlandschap met een berken en water kopen? Bied vanaf 150!Simon Kramer - Winterlandschap met een berken en water kopen? Bied vanaf 150!Simon Kramer - Winterlandschap met een berken en water kopen? Bied vanaf 150!Simon Kramer - Winterlandschap met een berken en water kopen? Bied vanaf 150!Simon Kramer - Winterlandschap met een berken en water kopen? Bied vanaf 150!Simon Kramer - Winterlandschap met een berken en water kopen? Bied vanaf 150!Simon Kramer - Winterlandschap met een berken en water kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Simon Kramer (1940-2015)
Type kunstwerk Schilderij
Periode 1900 t/m 1944
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Stijl Impressionistisch
Onderwerp Landschap
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 60 x 8 cm (h x b)
Incl. lijst 72 x 91 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Prachtig werk van Simon Kramer
Een groots winterlandschap met berken en een slootje met lijst. Het schilderij is gesigneerd 
Conditie van het doek is goed. 

Simon Kramer werd geboren in 1880 en overleed in 1957. Hij was een impressionist en kwam uit Laren NH.  Dit tafereel is waarschijnlijk ook in die regio geschilderd. 

De huidige lijst komt van kunsthandel De Burcht uit Wassenaar. In de tijd dat een telefoonnummer nog maar bestond uit 4 nummers.
Conditie
ConditieGoed
Lijst is licht beschadigd.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Haarlem, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .