Theo Onnes - Kermispaard

Theo Onnes - Kermispaard kopen? Bied vanaf 990!
Theo Onnes - Kermispaard kopen? Bied vanaf 990!Theo Onnes - Kermispaard kopen? Bied vanaf 990!Theo Onnes - Kermispaard kopen? Bied vanaf 990!Theo Onnes - Kermispaard kopen? Bied vanaf 990!Theo Onnes - Kermispaard kopen? Bied vanaf 990!Theo Onnes - Kermispaard kopen? Bied vanaf 990!Theo Onnes - Kermispaard kopen? Bied vanaf 990!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Theo Onnes (1957)
TypeSchilderij
Jaartal2009
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
StijlRealistisch
OnderwerpFiguren
IngelijstOp Spieraam
Afmetingen100 x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Dit bijzondere kinderportret van een meisje op een draaimolenpaard is geschilderd op een oude PTT postzak. Het doek is gespannen op een spieraam. Theo Onnes staat bekend om zijn dierenschilderijen.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amersfoort, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Theo Onnes (1957)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  Cop
Lid sinds 2012
18 verkochte items
Alle items van deze verkoper (3)
100 cm
100 cm
Veilinggegevens
Starttijd21-1-2024 om 14:25
Eindtijd29-1-2024 om 19:29
Openingsbod € 990
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmersfoort,  Nederland