Theo van der Horst - De Wachters

Theo van der Horst - De Wachters kopen? Bied vanaf 125!
Theo van der Horst - De Wachters kopen? Bied vanaf 125!Theo van der Horst - De Wachters kopen? Bied vanaf 125!Theo van der Horst - De Wachters kopen? Bied vanaf 125!Theo van der Horst - De Wachters kopen? Bied vanaf 125!Theo van der Horst - De Wachters kopen? Bied vanaf 125!Theo van der Horst - De Wachters kopen? Bied vanaf 125!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Theo van der Horst (1921-2003)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 1992
Techniek Acryl
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 70 x 35 cm (h x b)
Incl. lijst 90 x 61 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Een mooi drieluik in 1 lijst. Dit werk is getaxeerd op €750,-. Moet opgehaald worden in Breda.
Conditie
ConditieNieuwstaat
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Breda, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .