• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Theo van der Horst (1921-2003)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Theo van der Horst
Theo van der Horst (1921-2003)

Theo van der Horst (1921-2003)

Kunstenaar, Designer

Theo VAN DER HORST (Arnhem 1921 - Arnhem 2003)

Schilder, beeldhouwer, graficus, glasschilder

Opleiding: Van 1936 tot 1940 volgde Van der Horst een opleiding aan de Arnhemse academie Kunstoefening. Theo van der Horst woonde en werkte in Arnhem.

Van der Horst maakte in expressionistische stijl olieverfschilderijen mensen, dieren en landschappen. Soms had zijn werk christelijke thema?s. Hij maakte ook etsen, tekeningen, gouaches, beelden en brandgeschilderd glas.

Exposities en prijzen:

In de jaren '50 tot '70 heeft Van der Horst meerdere exposities gehad, onder andere in Gemeentemuseum Arnhem, Stedelijk Museum Schiedam en in het Dordrechts Museum. In 1954 won hij een prijs van de Provincie Zeeland voor watersnoodschilderingen, in 1954 won hij de Arnhemse prijs voor de beeldende kunst en in 1962 won hij de Quarles van Uffordprijs. Na de jaren '70 koos Van der Horst voor een kluizenaarsbestaan.

Aangeboden items
0
Verkochte items
66
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (37 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Theo van der Horst (1921-2003) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 66 items van Theo van der Horst (1921-2003) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 37 mensen die Theo van der Horst (1921-2003) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.

Ontdek Kunstveiling

Kunst kopen van Theo van der Horst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Theo van der Horst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Theo van der Horst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Theo van der Horst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Theo van der Horst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Theo van der Horst!

Volg het aanbod kunst van Theo van der Horst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Theo van der Horst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Theo van der Horst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Theo van der Horst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Theo van der Horst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Theo van der Horst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Theo van der Horst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Theo van der Horst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Theo van der Horst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Theo van der Horst?

Kunst kopen van Theo van der Horst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Theo van der Horst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Theo van der Horst. Om meer kans te maken om de Theo van der Horst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Theo van der Horst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.