Tim Ayres - Inkt op regmaphane, Far above the ruins - Verkocht

Tim Ayres - Inkt op regmaphane, Far above the ruins kopen? Bied vanaf 250!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Tim Ayres - Inkt op regmaphane, Far above the ruins kopen? Bied vanaf 250!
Tim Ayres - Inkt op regmaphane, Far above the ruins kopen? Bied vanaf 250!Tim Ayres - Inkt op regmaphane, Far above the ruins kopen? Bied vanaf 250!Tim Ayres - Inkt op regmaphane, Far above the ruins kopen? Bied vanaf 250!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Tim Ayres (1965)
TypeTekening / Aquarel
Jaartal1992
TechniekPenseel (Inkt)
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen53 cm x 46 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Tekening in inkt, aangebracht middels sjabloon op regmaphane (een soort kunststof).


Het blad schijnt wat door en het werk is tegen een zwarte achtergrond gefotografeerd. Tegen een witte achtergrond oogt het werk lichter.


Herkomst: Collectie Otto Schaap

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.ConditieZeer Goed
Ezelsoortjes in de bovenste hoeken. Langs de rand boven een inktvlekje. In de hoek linksonder aan de achterzijde in de hoeken wat lijmresten.
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Tim Ayres (1965)

Engels Engels

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (362)

Lid sinds 2010
49799 verkochte items
Alle items van deze verkoper (222)
46 cm
53 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd7-12-2020 om 11:26
Eindtijd14-12-2020 om 12:21
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.