Ward Windhausen - Ward Windhausen (1949) | Bloemen in Delfts blauwe melkkan - Verkocht

Ward Windhausen (1949) | Bloemen in Delfts blauwe melkkan kopen? Bied vanaf 30!
Dit item is verkocht Toon item
Tekening / Aquarel

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Ward Windhausen (1949) | Bloemen in Delfts blauwe melkkan kopen? Bied vanaf 30!
Ward Windhausen (1949) | Bloemen in Delfts blauwe melkkan kopen? Bied vanaf 30!Ward Windhausen (1949) | Bloemen in Delfts blauwe melkkan kopen? Bied vanaf 30!Ward Windhausen (1949) | Bloemen in Delfts blauwe melkkan kopen? Bied vanaf 30!Ward Windhausen (1949) | Bloemen in Delfts blauwe melkkan kopen? Bied vanaf 30!
Vergelijkbaar item plaatsen
 • Omschrijving
 • Ward Windhausen (1949)
Type kunstwerkTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999

Binnen zijn familie kreeg hij de eerste beginselen van de kunst mee. Daarna studeerde hij aan de Stadsacademie te Maastricht, van 1967 tot 1969 publiciteit en grafische vakken en van 1974 tot 1975 edelsmeden. In 1983 start Ward Windhausen met zijn galerie/kunstuitleen aan de Markt te Roermond. Zijn atelier is hier eveneens gevestigd, waar zijn schilderijen en tekeningen, vaak in gemengde techniek ontstaan. Als kunstenaar werkt hij aanvankelijk met het beoogde eindresultaat al in zijn hoofd. Nu laat hij zich verrassen door de mogelijkheden, die het creatieve proces met zich meebrengt. Een eerste lijn of vlak op een nieuw wit vel schept volgens Ward de verplichting om van zo´n ´aangetast´ oppervlak weer een nieuw harmonieus geheel te maken. Vooral ritme en toon zijn opvallend aanwezig in het spontane en veelal abstracte werk van Ward, waarin relaties tussen mensen altijd een rol spelen.

Thematiek: Stilleven | Bloemen in Delfts blauwe melkkan

Materiaal: Zeefdruk

Lijst: Professioneel ingelijst door De Inlijsterij te Roermond

Dimensies: 33,3x28,4x1 cm

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Brunssum, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .