Wijm Bos - Acryl op karton, Zonder titel - Verkocht

Wijm Bos - Acryl op karton, Zonder titel kopen? Bied vanaf 80!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Wijm Bos - Acryl op karton, Zonder titel kopen? Bied vanaf 80!
Wijm Bos - Acryl op karton, Zonder titel kopen? Bied vanaf 80!Wijm Bos - Acryl op karton, Zonder titel kopen? Bied vanaf 80!Wijm Bos - Acryl op karton, Zonder titel kopen? Bied vanaf 80!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Wijm Bos (1941)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekAcryl
DragerKarton
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen50 cm x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Het werk is bevestigd op een passe-partout. De maten van het passe-partout zijn: 72 x 90 cm


Oorspronkelijke galerieprijs: € 1200LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:

Conditie
ConditieZeer Goed
Het werk is in zeer goede conditie. Het passe-partout heeft enkele beschadigingen en vlekken.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Nederland € 11,50

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Wijm Bos (1941)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeestercollecties
Lid sinds 2013
31598 verkochte items
Alle items van deze verkoper (146)
70 cm
50 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd28-8-2018 om 12:47
Eindtijd11-9-2018 om 20:31
Biedingen (16)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.