Willem de Kok - Stilleven van Chrysanten in fles op perzisch tapijt - Verkocht

Willem de Kok - Stilleven van Chrysanten in fles op perzisch tapijt kopen? Bied vanaf 39!
Willem de Kok - Stilleven van Chrysanten in fles op perzisch tapijt kopen? Bied vanaf 39!Willem de Kok - Stilleven van Chrysanten in fles op perzisch tapijt kopen? Bied vanaf 39!Willem de Kok - Stilleven van Chrysanten in fles op perzisch tapijt kopen? Bied vanaf 39!Willem de Kok - Stilleven van Chrysanten in fles op perzisch tapijt kopen? Bied vanaf 39!Willem de Kok - Stilleven van Chrysanten in fles op perzisch tapijt kopen? Bied vanaf 39!Willem de Kok - Stilleven van Chrysanten in fles op perzisch tapijt kopen? Bied vanaf 39!Willem de Kok - Stilleven van Chrysanten in fles op perzisch tapijt kopen? Bied vanaf 39!Willem de Kok - Stilleven van Chrysanten in fles op perzisch tapijt kopen? Bied vanaf 39!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Willem de Kok (1883-1959)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlImpressionistisch
OnderwerpStilleven
IngelijstIngelijst
Afmetingen66 cm x 51 cm (h x b)
Incl. lijst80 cm x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Uitstekend geschilderd stilleven met mooie stofuitdrukking door Willen de kok met als voorstelling Bloemen ( Chrysanten) in een fles van aardewerk op een gedrapeerd Perzisch tapijt


Zeer de moeite waard om de huidige lijst te vervangen door een een nieuwe  geschiktere lijst. Dan zal dit zeer decoratieve schilderij nog meer tot z'n recht komen.

Willem de Kok

Hij werkte ook in Soest, Bussum, Amsterdam en Den Haag. Hij kreeg les aan de tekenschool in Eindhoven en de academie in München. 
Maakte studiereizen naar: Innsbruck en in Italië maakte hij stadsgezichten van: Rome-Napels, Florence etc. 
Hij kreeg ook les van de decadente kunstschilder Antoon van Welie. Hij Maakte ooit een portret van Koningin Wilhelmina. 
Naast stillevens schilderde hij  ook bijbelse voorstellingen, landschappen en zeegezichten.Persoonlijke bezorging kan in onderling overleg (tot 600 km retour).

ConditieGoed

In prima staat. op een aantal plaatsen niet storende lichte beschadigingen aan de verf, welke relatief gemakkelijk te herstellen zijn (zie foto's)

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatieluyksgestel,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd10-6-2018 om 15:29
Eindtijd13-6-2018 om 20:03
Biedingen (5)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.