Willem Gerard Hofker - Lot van twee offsets, Achtergracht te Amsterdam - Ingelijst - Verkocht

Willem Gerard Hofker - Lot van twee offsets, Achtergracht te Amsterdam - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Willem Gerard Hofker - Lot van twee offsets, Achtergracht te Amsterdam - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Willem Gerard Hofker - Lot van twee offsets, Achtergracht te Amsterdam - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Willem Gerard Hofker - Lot van twee offsets, Achtergracht te Amsterdam - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Willem Gerard Hofker - Lot van twee offsets, Achtergracht te Amsterdam - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Willem Gerard Hofker - Lot van twee offsets, Achtergracht te Amsterdam - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Willem Gerard Hofker - Lot van twee offsets, Achtergracht te Amsterdam - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Willem Gerard Hofker (1902-1981)
TypePrenten & Uitgaves
Jaartal1975
TechniekOffset
IngelijstIngelijst
Afmetingen27 cm x 38 cm (h x b)
Incl. lijst43 cm x 55 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Lot van twee offsets met huizen aan de Achtergracht te Amsterdam. Een van de prints is in druk gesigneerd met Hofker's signatuur. 

Let op: de gegeven maten zijn van één print.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

Het papier is zeer licht vergeeld, met name aan de randen. Daarnaast wat minimale stofjes achter de glasplaat. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmstelveen,  Nederland
VerzendingWereldwijd
Veilinggegevens
Starttijd30-1-2023 om 11:14
Eindtijd12-2-2023 om 22:59
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.