Aart Glansdorp (1903-1989)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Aart Glansdorp
Aart Glansdorp (1903-1989)

Aart Glansdorp (1903-1989)

Kunstenaar

Aart Glansdorp (1903-1989) was een Rotterdamse schilder die studeerde aan de Akademie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam waar hij later ook les gaf, ook naast deze opleiding gaf hij les aan andere schilders. Onder andere Jelle Hoogstra, Clement Bezemer, Graves Kooiman en Leo Luis Collard hebben les gehad van Aart Glansdorp.Zelf schilderde Aart Glansdorp onder andere stillevens, landschappen en naakten en op antiekveilingen kom je af en toe een schilderij van hem tegen.

Aangeboden items
0
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Aart Glansdorp (1903-1989) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Aart Glansdorp (1903-1989) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Aart Glansdorp

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Aart Glansdorp? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Aart Glansdorp. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Aart Glansdorp en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Aart Glansdorp te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Aart Glansdorp!

Volg het aanbod kunst van Aart Glansdorp te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Aart Glansdorp te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Aart Glansdorp instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Aart Glansdorp kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Aart Glansdorp!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Aart Glansdorp kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Aart Glansdorp en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Aart Glansdorp via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Aart Glansdorp of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Aart Glansdorp?

Kunst kopen van Aart Glansdorp begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Aart Glansdorp, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Aart Glansdorp. Om meer kans te maken om de Aart Glansdorp te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Aart Glansdorp! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.