Aart Prins (1955)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Aart Prins
Aart Prins (1955)

Aart Prins (1955)

Kunstenaar

Aart PRINS (Den Helder 1955)

Aangeboden items
1
Verkochte items
2
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Aart Prins - portret kopen? Bied vanaf 35!
Aart Prins (1955) portret
TechniekLitho
Afmetingen76 x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Aart Prins

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Aart Prins? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Aart Prins. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Aart Prins en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Aart Prins te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Aart Prins!

Volg het aanbod kunst van Aart Prins te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Aart Prins te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Aart Prins instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Aart Prins kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Aart Prins!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Aart Prins kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Aart Prins en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Aart Prins via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Aart Prins of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Aart Prins?

Kunst kopen van Aart Prins begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Aart Prins, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Aart Prins. Om meer kans te maken om de Aart Prins te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Aart Prins! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.