Ad Arma (1954)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ad Arma
Ad Arma (1954)

Ad Arma (1954)

Kunstenaar, Designer

Ad ARMA

Schilder, graficus, beeldhouwer, glaskunstenaar.

Ad Arma werd in 1954 als Ad Robert Meerman geboren te Rotterdam.

Opleiding:

Arma volgde zijn opleiding van 1974 tot 1979 aan Artibus, Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Hij woont en werkt in Alphen aan de Maas in Gelderland.

Ad Arma is Latijn voor ‘te wapen’ of ‘ten strijde’. In zijn beginperiode tekende hij ook wel met de naam ARM. Arma vormt sinds 1986 samen met Peer van Eeden het kunstenaarsduo A.P. Compaan. Arma maakt schilderijen, grafiek, beelden, glasobjecten en performances. Azië speelt een grote rol in zijn werk. Hij werkte dan ook zeventien jaar lang, zowel in Nederland als in Japan, samen met de Japanse kunstenaar Jiro Inagaki. Ook zijn reizen naar India, Nepal en Spitsbergen beinvloeden het werk van Ad Arma.

Exposities en prijzen:

In 2007 ontving Arma de Kunstenaar van het Jaar prijs van Stichting Kunstweek. Zijn werk is tentoongesteld in onder meer Slowakije, India, Japan en Hongkong.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
4
Verkochte items
579
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ad Arma - He knows where it goes kopen? Bied vanaf 95!
Ad Arma (1954) Nederlands He knows where it goes
TechniekEts
Afmetingen116 x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee
Ad Arma - “CARMEN” kopen? Bied vanaf 1250!
Ad Arma (1954) Nederlands “CARMEN”
TechniekOlieverf
Afmetingen146 x 110 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.250
Bied mee Bied mee
Ad Arma - Ets/aquatint: ''Changes IV" - 2000 kopen? Bied vanaf 59!
Ad Arma (1954) Nederlands Ets/aquatint: ''Changes IV" - 2000
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen50.5 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 59
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ad Arma

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ad Arma? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ad Arma. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ad Arma en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ad Arma te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ad Arma!

Volg het aanbod kunst van Ad Arma te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ad Arma te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ad Arma instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ad Arma kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ad Arma!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ad Arma kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ad Arma en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ad Arma via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ad Arma of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ad Arma?

Kunst kopen van Ad Arma begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ad Arma, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ad Arma. Om meer kans te maken om de Ad Arma te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ad Arma! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.