Ad Gerritsen (1940-2015)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ad Gerritsen
Ad Gerritsen (1940-2015)

Ad Gerritsen (1940-2015)

Kunstschilder, Graficus

Ad GERRITSEN (Arnhem 1940)

Schilder, graficus, beeldhouwer.

Opleiding: Ad Gerritsen is naar de Academie voor Beeldende Kunsten in Arnhem gegaan maar heeft daar zijn opleiding niet afgerond.

Hij woont en werkt in Arnhem.

Een groot thema in het werk van Ad Gerritsen is de contextualiteit van de waarheid; hij onderzoekt in zijn werk of er een objectieve werkelijkheid bestaat. Er gaat vaak een onbehaaglijke situatie schuil achter de felle kleuren en heldere beeldtaal waar Gerritsen vaak mee werkt. In zijn schilderingen staat de mens centraal, maar Gerritsen maakt geen portretten; hij wilt hiermee commentaar leveren op de verschillende manieren waarop wij in onze huidige beeldcultuur omgaan met persoonlijke beelden. Gerritsen is tevens docent aan de afdeling gemengde media van de Academie voor Kunst en Industrie in Enschede.

Exposities en prijzen:

In 2000 won Ad Gerritsen de Gelderland Grafiek Prijs en in 2011 de Jeanne Oosting Prijs. Zijn werk is ge_xposeerd door het hele land en verschillende musea en bedrijven hebben zijn werk in hun collectie.

Aangeboden items
6
Verkochte items
205
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ad Gerritsen - Pluisje kopen? Bied vanaf 175!
Ad Gerritsen (1940-2015) Nederlands Pluisje
TechniekZeefdruk
Afmetingen65 x 53 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee
Ad Gerritsen - Onder de Chocolade boom kopen? Bied vanaf 195!
Ad Gerritsen (1940-2015) Nederlands Onder de Chocolade boom
TechniekZeefdruk
Afmetingen68 x 81 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 195
Bied mee Bied mee
Ad Gerritsen - De blinde Tourist kopen? Bied vanaf 125!
Ad Gerritsen (1940-2015) Nederlands De blinde Tourist
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen81 x 66 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 125
1 bieding
Bied mee Bied mee
Ad Gerritsen - Wordt vervolgd kopen? Bied vanaf 45!
Ad Gerritsen (1940-2015) Wordt vervolgd
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen30 x 22 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
Huidig bod
€ 45
1 bieding
Bied mee Bied mee
Ad Gerritsen - Wordt vervolgd V kopen? Bied vanaf 40!
Ad Gerritsen (1940-2015) Wordt vervolgd V
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen30 x 22 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
Openingsbod
€ 40
Bied mee Bied mee
Ad Gerritsen - 12x !! - Lino's op Rijstpapier kopen? Bied vanaf 400!
Ad Gerritsen (1940-2015) Nederlands 12x !! - Lino's op Rijstpapier
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen38.5 x 38.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ad Gerritsen

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ad Gerritsen? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ad Gerritsen. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ad Gerritsen en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ad Gerritsen te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ad Gerritsen!

Volg het aanbod kunst van Ad Gerritsen te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ad Gerritsen te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ad Gerritsen instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ad Gerritsen kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ad Gerritsen!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ad Gerritsen kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ad Gerritsen en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ad Gerritsen via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ad Gerritsen of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ad Gerritsen?

Kunst kopen van Ad Gerritsen begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ad Gerritsen, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ad Gerritsen. Om meer kans te maken om de Ad Gerritsen te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ad Gerritsen! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.