Adri de Waard (1923-2011)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Adri de Waard
Adri de Waard (1923-2011)

Adri de Waard (1923-2011)

Kunstenaar

Adri de WAARD (Rotterdam, 1923)

Aangeboden items
2
Verkochte items
13
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Adri de Waard - Danseres met druivenblad kopen? Bied vanaf 350!
Adri de Waard (1923-2011) Nederlands Danseres met druivenblad
TechniekBrons
Afmetingen49 x 29 x 24 cm (h x b x d)
Gewicht4500 g
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee
Adri de Waard - Speulderbos kopen? Bied vanaf 79!
Adri de Waard (1923-2011) Nederlands Speulderbos
TechniekBrons
Afmetingen13 x 12 x 4.3 cm (h x b x d)
Gewicht1070 g
GesigneerdHandgesigneerd
Openingsbod
€ 79
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Adri de Waard

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Adri de Waard? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Adri de Waard. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Adri de Waard en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Adri de Waard te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Adri de Waard!

Volg het aanbod kunst van Adri de Waard te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Adri de Waard te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Adri de Waard instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Adri de Waard kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Adri de Waard!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Adri de Waard kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Adri de Waard en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Adri de Waard via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Adri de Waard of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Adri de Waard?

Kunst kopen van Adri de Waard begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Adri de Waard, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Adri de Waard. Om meer kans te maken om de Adri de Waard te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Adri de Waard! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.