Adriaan Nette (1950)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Adriaan Nette
Adriaan Nette (1950)

Adriaan Nette (1950)

Adriaan NETTE (Sliedrecht 1950)

Aangeboden items
4
Verkochte items
12
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Adriaan Nette - Zonder titel kopen? Bied vanaf 60!
Adriaan Nette (1950) Nederlands Zonder titel
Techniek Litho
Afmetingen 70 x 55 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 60
Bied mee Bied mee
Adriaan Nette - foto - Prinsengracht Den Haag - INGELIJST - 22211 kopen? Bied vanaf 50!
Adriaan Nette (1950) Nederlands foto - Prinsengracht Den Haag - INGELIJST - 22211
Techniek Silverprint (Klassieke Foto)
Afmetingen 25 x 25 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Adriaan Nette - ets - 1986 kopen? Bied vanaf 49!
Adriaan Nette (1950) Nederlands ets - 1986
Techniek Ets
Afmetingen 54.5 x 45.5 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Openingsbod
€ 49
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Adriaan Nette

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Adriaan Nette? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Adriaan Nette. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Adriaan Nette en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Adriaan Nette te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Adriaan Nette!

Volg het aanbod kunst van Adriaan Nette te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Adriaan Nette te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Adriaan Nette instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Adriaan Nette kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Adriaan Nette!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Adriaan Nette kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Adriaan Nette en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Adriaan Nette via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Adriaan Nette of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Adriaan Nette?

Kunst kopen van Adriaan Nette begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Adriaan Nette, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Adriaan Nette. Om meer kans te maken om de Adriaan Nette te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Adriaan Nette! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.