Aiiroh (1987)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Aiiroh
Aiiroh (1987)

Aiiroh (1987)

Kunstschilder, Graficus

AIIROH (Narbonne 1987)

Aangeboden items
3
Verkochte items
1
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Aiiroh - Nirvana kopen? Bied vanaf 1250!
Aiiroh (1987) Frans Nirvana
TechniekGemengde Druktechniek
Afmetingen94 x 94 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 1.250
Bied mee Bied mee
Aiiroh - Miss Monroe kopen? Bied vanaf 300!
Aiiroh (1987) Frans Miss Monroe
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen75 x 75 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
DragerPaneel
Openingsbod
€ 300
Bied mee Bied mee
Aiiroh - HOPE schilderij kopen? Bied vanaf 500!
Aiiroh (1987) Frans HOPE schilderij
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen75 x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
Openingsbod
€ 500
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Aiiroh

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Aiiroh? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Aiiroh. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Aiiroh en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Aiiroh te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Aiiroh!

Volg het aanbod kunst van Aiiroh te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Aiiroh te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Aiiroh instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Aiiroh kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Aiiroh!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Aiiroh kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Aiiroh en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Aiiroh via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Aiiroh of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Aiiroh?

Kunst kopen van Aiiroh begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Aiiroh, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Aiiroh. Om meer kans te maken om de Aiiroh te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Aiiroh! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.