Aime Edmond Dallemagne (1882-1971)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Aime Edmond Dallemagne
Aime Edmond Dallemagne (1882-1971)

Aime Edmond Dallemagne (1882-1971)

Aime Edmond DALLEMAGNE (1882-1971)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Frans Frans  
Links
Favoriet
filters
Aime Edmond Dallemagne - Leuke lalloncegne kopen? Bied vanaf 250!
Aime Edmond Dallemagne (1882-1971) Frans Leuke lalloncegne
TechniekLitho
Afmetingen52 x 35 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Aime Edmond Dallemagne

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Aime Edmond Dallemagne? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Aime Edmond Dallemagne. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Aime Edmond Dallemagne en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Aime Edmond Dallemagne te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Aime Edmond Dallemagne!

Volg het aanbod kunst van Aime Edmond Dallemagne te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Aime Edmond Dallemagne te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Aime Edmond Dallemagne instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Aime Edmond Dallemagne kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Aime Edmond Dallemagne!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Aime Edmond Dallemagne kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Aime Edmond Dallemagne en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Aime Edmond Dallemagne via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Aime Edmond Dallemagne of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Aime Edmond Dallemagne?

Kunst kopen van Aime Edmond Dallemagne begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Aime Edmond Dallemagne, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Aime Edmond Dallemagne. Om meer kans te maken om de Aime Edmond Dallemagne te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Aime Edmond Dallemagne! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.