Albert Neuhuys (1895-1968)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Albert Neuhuys
Albert Neuhuys (1895-1968)

Albert Neuhuys (1895-1968)

Kunstenaar

Albert Neuhuys (Antwerpen 1895 - Sassenheim 1968)

Aangeboden items
0
Verkochte items
22
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (15 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Albert Neuhuys (1895-1968) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 22 items van Albert Neuhuys (1895-1968) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 15 mensen die Albert Neuhuys (1895-1968) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Albert Neuhuys

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Albert Neuhuys? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Albert Neuhuys. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Albert Neuhuys en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Albert Neuhuys te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Albert Neuhuys!

Volg het aanbod kunst van Albert Neuhuys te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Albert Neuhuys te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Albert Neuhuys instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Albert Neuhuys kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Albert Neuhuys!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Albert Neuhuys kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Albert Neuhuys en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Albert Neuhuys via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Albert Neuhuys of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Albert Neuhuys?

Kunst kopen van Albert Neuhuys begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Albert Neuhuys, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Albert Neuhuys. Om meer kans te maken om de Albert Neuhuys te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Albert Neuhuys! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.