Albert Niemeyer (1951)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Albert Niemeyer
Albert Niemeyer (1951)

Albert Niemeyer (1951)

Kunstenaar

Albert Niemeyer( Breda, 10 april 1951) raakt op jonge leeftijd gefascineerd door het werk van kunstenaars als Van Gogh, Dali, Appel en met name Picasso en Chagall. “De vrijheid die zij namen om het leven in al haar facetten op zo’n eigenzinnige manier in hun werk vorm te geven, veranderde mijn leven voorgoed”. In 1991 had Albert Niemeijer een expositie bij Reflex Modern Art Gallery in Amsterdam. De galerie heeft ook een catalogus van zijn werk gemaakt. Hij schilderde in die tijd met zeer dikke lagen acrylverf rechtstreeks uit de tube. Tijdgenoot van Rik van Iersel.

Momenteel werkt Niemeijer anders. Het zijn grote en kleinere collages. Alhoewel hij nog wel elementen van de dikke acryl in zijn schilderijen verwerkt. (zie ook Niemeyer's website op internet.) Zeer recentelijk had hij een overzichtstentoonstelling in het van der Togt Museum in Amstelveen. ter gelegenheid van deze expositie is een boek verschenen met de titel "(R)Evolution".

Wordt door gerenommeerde galerieën vertegenwoordigd en is in musea en bekende collecties te vinden.

Aangeboden items
2
Verkochte items
38
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Albert Niemeyer - handgesigneerde zeefdruk | 'Zonder titel' kopen? Bied vanaf 50!
Albert Niemeyer (1951) Nederlands handgesigneerde zeefdruk | 'Zonder titel'
TechniekZeefdruk
Afmetingen30 x 21 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Albert Niemeyer - Mijn appel kopen? Bied vanaf 320!
Albert Niemeyer (1951) Nederlands Mijn appel
TechniekOlieverf
Afmetingen65 x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 320
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Albert Niemeyer

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Albert Niemeyer? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Albert Niemeyer. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Albert Niemeyer en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Albert Niemeyer te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Albert Niemeyer!

Volg het aanbod kunst van Albert Niemeyer te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Albert Niemeyer te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Albert Niemeyer instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Albert Niemeyer kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Albert Niemeyer!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Albert Niemeyer kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Albert Niemeyer en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Albert Niemeyer via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Albert Niemeyer of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Albert Niemeyer?

Kunst kopen van Albert Niemeyer begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Albert Niemeyer, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Albert Niemeyer. Om meer kans te maken om de Albert Niemeyer te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Albert Niemeyer! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.