Alex Katz (1927)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Alex Katz
Alex Katz (1927)

Alex Katz (1927)

Alex Katz (Brooklyn New York, 24 juli 1927) is een Amerikaans kunstschilder. Zijn figuratieve, abstraherende stijl wordt gezien als een vorm van modern realisme. Zijn werk was rond 1960 een inspiratiebron voor kunstenaars van de Amerikaanse popart zoals Andy Warhol. Katz schildert realistische portretten en landschappen. Zijn voorstudies worden vaak tot zeer grote formaten uitvergroot. Close-ups van zijn vrouw en muze Ada, van zijn zoon Vincent, van vrienden en fotomodellen naast stadsgezichten uit New York en natuurimpressies uit Maine. De onderwerpen worden in een koele, abstraherende stijl belicht tegen monochrome achtergronden. (Bron: Wikipedia)

Aangeboden items
1
Verkochte items
23
Nationaliteit
Amerikaans Amerikaans  
Links
Favoriet
filters
Alex Katz - gesigneerde litho “Self Portrait” - ingelijst kopen? Bied vanaf 890!
Alex Katz (1927) Amerikaans gesigneerde litho “Self Portrait” - ingelijst 
Techniek Litho
Afmetingen 78 x 57 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 890
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Alex Katz

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alex Katz? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alex Katz. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alex Katz en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alex Katz te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alex Katz!

Volg het aanbod kunst van Alex Katz te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alex Katz te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alex Katz instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alex Katz kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alex Katz!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alex Katz kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alex Katz en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alex Katz via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alex Katz of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alex Katz?

Kunst kopen van Alex Katz begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alex Katz, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alex Katz. Om meer kans te maken om de Alex Katz te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alex Katz! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.