Alexander van Noort (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alexander van Noort
Alexander van Noort (1953)

Alexander van Noort (1953)

Kunstenaar

Alexander (A.F.) van Noort (1953). Schilder en fotograaf van klassieke architectuur en musea. Geïnspireerd door zijn vader, de bekende strandschilder A.C. van Noort (1914-2003) waar hij ook samen mee exposeerde werkt hij na zijn opleiding als zelfstandig kunstenaar. 

Hij schildert en fotografeert bij voorkeur fragmenten van klassieke architectuur. De vele studiereizen naar Frankrijk, Italie en Griekenland heeft hem veel fotografisch materiaal opgeleverd: zelfstandige fotografie en voorstudies voor schilderijen. 

Van 1973 tot 1978 volgde hij de academie voor beeldende kunsten. 

Vanaf 1993 werkt hij als zelfstandig kunstenaar in Haarlem en Ommen. Zijn onderwerpen variëren van fragmenten van klassieke architectuur tot autowrakken. De vergankelijkheid is hier een belangrijk thema.

Aangeboden items
0
Verkochte items
15
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Alexander van Noort (1953) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Er zijn 15 items van Alexander van Noort (1953) verkocht in het verleden. Wilt u op de hoogte blijven? Stel dan een e-mail alert in!

Er zijn 24 mensen die Alexander van Noort (1953) favoriet hebben gemaakt. Heeft u een werk te koop? Deze mensen hebben zeker interesse! Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Alexander van Noort

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alexander van Noort? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alexander van Noort. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alexander van Noort en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alexander van Noort te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alexander van Noort!

Volg het aanbod kunst van Alexander van Noort te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alexander van Noort te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alexander van Noort instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alexander van Noort kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alexander van Noort!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alexander van Noort kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alexander van Noort en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alexander van Noort via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alexander van Noort of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alexander van Noort?

Kunst kopen van Alexander van Noort begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alexander van Noort, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alexander van Noort. Om meer kans te maken om de Alexander van Noort te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alexander van Noort! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.