Alexander Vogels (1952)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alexander Vogels
Alexander Vogels (1952)

Alexander Vogels (1952)

Kunstschilder, Graficus

Alexander VOGELS (Heerlen 1952)


Hedendaagse Nederlandse Kunstenaar met Diepgaande Expressie

Alexander Vogels, geboren in 1952, is een prominente hedendaagse Nederlandse kunstenaar wiens werk zich kenmerkt door zijn diepgaande emotionele expressie en intrigerende conceptuele lagen. Met een carrière die zich uitstrekt over verschillende decennia, heeft Vogels een blijvende indruk gemaakt in de kunstwereld.

Zijn kunstwerken variëren van schilderijen en tekeningen tot sculpturen en installaties, en ze zijn vaak doordrongen van symboliek en persoonlijke betekenis. Vogels heeft de gave om complexe emoties en menselijke ervaringen te vertalen naar visuele taal, waardoor kijkers worden uitgedaagd om diep na te denken over de boodschappen die in zijn werk verborgen liggen.

Vogels' stijl wordt gekenmerkt door een samensmelting van realisme en abstractie, waarbij hij elementen uit beide benaderingen combineert om unieke visuele composities te creëren. Zijn kleurgebruik en textuur voegen diepte en dimensie toe aan zijn werk, waardoor een meeslepende ervaring ontstaat voor de toeschouwer.

Met talloze tentoonstellingen in binnen- en buitenland heeft Alexander Vogels een brede en loyale fanbase opgebouwd. Zijn kunstwerken hebben erkenning gekregen van critici en verzamelaars en zijn opgenomen in diverse privécollecties en openbare galerijen.

De artistieke reis van Alexander Vogels blijft evolueren, en zijn vermogen om emotie, concept en technische vaardigheid te verweven, maakt hem tot een opmerkelijke figuur in de hedendaagse kunstscene. Zijn kunstwerken zijn een uitnodiging voor de kijker om een diepere betekenis te ontdekken en om de wereld van de kunst op nieuwe en intrigerende manieren te ervaren.

Aangeboden items
6
Verkochte items
547
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Alexander Vogels - Zeefdruk, Zonder titel 4 - Ingelijst kopen? Bied vanaf 35!
Alexander Vogels (1952) Nederlands Zeefdruk, Zonder titel 4 - Ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen78 x 78 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Alexander Vogels - Zeefdruk, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 30!
Alexander Vogels (1952) Nederlands Zeefdruk, Zonder titel - Ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen78 x 78 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 30
Bied mee Bied mee
Alexander Vogels - Zeefdruk op geschept papier, Evolutions VIII - Ingelijst kopen? Bied vanaf 35!
Alexander Vogels (1952) Nederlands Zeefdruk op geschept papier, Evolutions VIII - Ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen83 x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Alexander Vogels - Zeefdruk, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Alexander Vogels (1952) Nederlands Zeefdruk, Zonder titel - Ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen78 x 78 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee
Alexander Vogels - Zeefdruk, Zonder titel 5 - Ingelijst kopen? Bied vanaf 35!
Alexander Vogels (1952) Nederlands Zeefdruk, Zonder titel 5 - Ingelijst
TechniekZeefdruk
Afmetingen78 x 78 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 35
Bied mee Bied mee
Alexander Vogels - Olieverf op doek, Dierenmasker in blauw (Zeer groot, uniek werk) kopen? Bied vanaf 699!
Alexander Vogels (1952) Nederlands Olieverf op doek, Dierenmasker in blauw (Zeer groot, uniek werk)
TechniekOlieverf
Afmetingen120 x 150 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 699
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Alexander Vogels

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alexander Vogels? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alexander Vogels. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alexander Vogels en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alexander Vogels te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alexander Vogels!

Volg het aanbod kunst van Alexander Vogels te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alexander Vogels te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alexander Vogels instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alexander Vogels kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alexander Vogels!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alexander Vogels kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alexander Vogels en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alexander Vogels via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alexander Vogels of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alexander Vogels?

Kunst kopen van Alexander Vogels begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alexander Vogels, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alexander Vogels. Om meer kans te maken om de Alexander Vogels te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alexander Vogels! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.