Alfonso Moreno (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alfonso Moreno
Alfonso Moreno (1947)

Alfonso Moreno (1947)

Kunstenaar

Alfonso MORENO (Arcos de Frontera 1947)

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Spaans Spaans  
Links
Favoriet
filters
Alfonso Moreno - Salvador Dali in zijn atelier in New York kopen? Bied vanaf 995!
Alfonso Moreno (1947) Spaans Salvador Dali in zijn atelier in New York
TechniekOlieverf
Afmetingen83 x 103 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 995
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Alfonso Moreno

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alfonso Moreno? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alfonso Moreno. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alfonso Moreno en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alfonso Moreno te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alfonso Moreno!

Volg het aanbod kunst van Alfonso Moreno te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alfonso Moreno te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alfonso Moreno instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alfonso Moreno kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alfonso Moreno!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alfonso Moreno kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alfonso Moreno en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alfonso Moreno via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alfonso Moreno of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alfonso Moreno?

Kunst kopen van Alfonso Moreno begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alfonso Moreno, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alfonso Moreno. Om meer kans te maken om de Alfonso Moreno te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alfonso Moreno! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.