Alie Kruse-Kolk
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Alie Kruse-Kolk
Alie Kruse-Kolk

Alie Kruse-Kolk (XXe Eeuw)

Kunstenaar

Alie KRUSE-KOLK (XXe eeuw)

Aangeboden items
4
Verkochte items
13
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Alie Kruse-Kolk - Vijf vrouwen kopen? Bied vanaf 70!
Alie Kruse-Kolk Nederlands Vijf vrouwen
TechniekZeefdruk
Afmetingen24 x 24 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Openingsbod
€ 70
Bied mee Bied mee
Alie Kruse-Kolk - Stilleven kopen? Bied vanaf 111!
Alie Kruse-Kolk Nederlands Stilleven
TechniekAquarel
Afmetingen64 x 74 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 111
Bied mee Bied mee
Alie Kruse-Kolk - Stilleven kopen? Bied vanaf 75!
Alie Kruse-Kolk Nederlands Stilleven
TechniekAquarel
Afmetingen60 x 70 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 75
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Alie Kruse-Kolk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Alie Kruse-Kolk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Alie Kruse-Kolk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Alie Kruse-Kolk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Alie Kruse-Kolk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Alie Kruse-Kolk!

Volg het aanbod kunst van Alie Kruse-Kolk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Alie Kruse-Kolk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Alie Kruse-Kolk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Alie Kruse-Kolk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Alie Kruse-Kolk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Alie Kruse-Kolk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Alie Kruse-Kolk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Alie Kruse-Kolk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Alie Kruse-Kolk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Alie Kruse-Kolk?

Kunst kopen van Alie Kruse-Kolk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Alie Kruse-Kolk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Alie Kruse-Kolk. Om meer kans te maken om de Alie Kruse-Kolk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Alie Kruse-Kolk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.