Angelos Tassopoulos (1940)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Angelos Tassopoulos
Angelos Tassopoulos (1940)

Angelos Tassopoulos (1940)

Angelos TASSOPOULOS (1940)

Aangeboden items
1
Verkochte items
3
Nationaliteit
Grieks Grieks  
Links
Favoriet
filters
Angelos Tassopoulos - Fluisteringen van de tijd kopen? Bied vanaf 175!
Angelos Tassopoulos (1940) Grieks Fluisteringen van de tijd
Techniek Monotype
Afmetingen 40 x 40 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 175
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Angelos Tassopoulos

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Angelos Tassopoulos? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Angelos Tassopoulos. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Angelos Tassopoulos en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Angelos Tassopoulos te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Angelos Tassopoulos!

Volg het aanbod kunst van Angelos Tassopoulos te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Angelos Tassopoulos te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Angelos Tassopoulos instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Angelos Tassopoulos kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Angelos Tassopoulos!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Angelos Tassopoulos kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Angelos Tassopoulos en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Angelos Tassopoulos via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Angelos Tassopoulos of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Angelos Tassopoulos?

Kunst kopen van Angelos Tassopoulos begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Angelos Tassopoulos, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Angelos Tassopoulos. Om meer kans te maken om de Angelos Tassopoulos te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Angelos Tassopoulos! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.