Ans Markus (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ans Markus
Ans Markus (1947)

Ans Markus (1947)

Kunstschilder, Graficus

Ans MARKUS (Halfweg, 1947)

Aangeboden items
4
Verkochte items
96
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ans Markus - Tweelingen. Uit bekende serie. kopen? Bied vanaf 99!
Ans Markus (1947) Nederlands Tweelingen. Uit bekende serie.
TechniekLitho
Afmetingen45 x 45 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 99
Bied mee Bied mee
Ans Markus - Tot op de huid - hand gesigneerd ex. kopen? Bied vanaf 50!
Ans Markus (1947) Nederlands Tot op de huid - hand gesigneerd ex.
TechniekHardcover
Afmetingen29 x 29 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ans Markus

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ans Markus? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ans Markus. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ans Markus en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ans Markus te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ans Markus!

Volg het aanbod kunst van Ans Markus te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ans Markus te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ans Markus instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ans Markus kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ans Markus!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ans Markus kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ans Markus en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ans Markus via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ans Markus of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ans Markus?

Kunst kopen van Ans Markus begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ans Markus, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ans Markus. Om meer kans te maken om de Ans Markus te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ans Markus! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.