Ans Verdijk (1959)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Kunstenaar
  6. >
  7. Ans Verdijk
Ans Verdijk (1959)

Ans Verdijk (1959)

Kunstenaar uit Beugen , Noord Brabant Opleiding:

Koninklijke academie voor kunst en vormgeving 's-Hertogenbosch, Afdeling ruimtelijke vormgeving, 1977 - 1982. Stage Jan van Eyck academie, Maastricht, 1981.

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Ans Verdijk - zonder titel kopen? Bied vanaf 145!
Ans Verdijk (1959) Nederlands zonder titel
Techniek Gemengde Techniek
Afmetingen 33 x 60 cm (h x b)
Drager Papier
Ingelijst Ingelijst
Openingsbod
€ 145
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Ans Verdijk

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Ans Verdijk? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Ans Verdijk. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Ans Verdijk en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Ans Verdijk te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Ans Verdijk!

Volg het aanbod kunst van Ans Verdijk te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Ans Verdijk te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ans Verdijk instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Ans Verdijk kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Ans Verdijk!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Ans Verdijk kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Ans Verdijk en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Ans Verdijk via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Ans Verdijk of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Ans Verdijk?

Kunst kopen van Ans Verdijk begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Ans Verdijk, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Ans Verdijk. Om meer kans te maken om de Ans Verdijk te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Ans Verdijk! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.