Armand Campi (1947)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Armand Campi
Armand Campi (1947)

Armand Campi (1947)

Kunstenaar

Armand CAMPI (geboren: Vichy Frankrijk 1947) werkzaam te Amsterdam vanaf 1968 stijl neo impressionistisch onderwerp ; stadsgezichten , landschappen bron ; rkd

Aangeboden items
1
Verkochte items
5
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (5 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Armand Campi - Figuren in abstract expressionisme kopen? Bied vanaf 150!
Armand Campi - Figuren in abstract expressionismeSchilderij
Geplaatst doorLaVida
Eindtijd 04-02-2023 om 22:15
Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen81 cm x 101 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Armand Campi

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Armand Campi? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Armand Campi. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Armand Campi en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Armand Campi te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Armand Campi!

Volg het aanbod kunst van Armand Campi te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Armand Campi te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Armand Campi instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Armand Campi kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Armand Campi!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Armand Campi kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Armand Campi en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Armand Campi via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Armand Campi of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Armand Campi?

Kunst kopen van Armand Campi begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Armand Campi, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Armand Campi. Om meer kans te maken om de Armand Campi te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Armand Campi! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.