Arnold Niewendam (1946)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Arnold Niewendam
Arnold Niewendam (1946)

Arnold Niewendam (1946)

Kunstenaar

ARNALDO (Amsterdam 1946)

Arnaldo (Arnold Niewendam) maakt olieverfschilderijen, aquarellen en schrijft gedichten. De eerste olieverfschilderijen ontstonden in 1960 en de stijl van ARNALDO veranderde met de jaren. In de jaren zeventig ging hij over naar het impressionisme. Vanaf 1984 verschijnen de meer expressionisme doeken, dat later is uitgemond in het abstract-expressionisme. Begin 1999 verschijnt er een nieuw element in zijn werk: horizontale strepen. De lijnen suggereren een immer aanwezige horizon, wat tot gevolg heeft dat zijn abstracte doeken sterk landschappelijk overkomen.

Aangeboden items
0
Verkochte items
1
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (3 x Favoriet)
De gekozen filters geven op dit moment geen resultaat. U kunt andere filters proberen terug naar ons gehele aanbod.

Momenteel worden er helaas geen items van Arnold Niewendam (1946) aangeboden. Bekijk ons huidige veilingaanbod.

Wilt u via e-mail een alert ontvangen wanneer er een item van Arnold Niewendam (1946) wordt aangeboden, maak deze dan favoriet.

Wilt u zelf een item van deze kunstenaar in de veiling plaatsen? Dat kan en is zeer eenvoudig. Maak hier een account aan en plaats het in de veiling.


Ontdek Kunstveiling


Kunst kopen van Arnold Niewendam

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arnold Niewendam? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arnold Niewendam. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arnold Niewendam en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arnold Niewendam te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arnold Niewendam!

Volg het aanbod kunst van Arnold Niewendam te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arnold Niewendam te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arnold Niewendam instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arnold Niewendam kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arnold Niewendam!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arnold Niewendam kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arnold Niewendam en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arnold Niewendam via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arnold Niewendam of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arnold Niewendam?

Kunst kopen van Arnold Niewendam begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arnold Niewendam, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arnold Niewendam. Om meer kans te maken om de Arnold Niewendam te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arnold Niewendam! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.