Arnout van Gilst (1898-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Arnout van Gilst
Arnout van Gilst (1898-1981)

Arnout van Gilst (1898-1981)

Kunstenaar

Arnout van GILST (Den Haag 1898 - Bennebroek 1981)

Aangeboden items
1
Verkochte items
46
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (23 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Arnout van Gilst - Ploegende paarden kopen? Bied vanaf 160!
Arnout van Gilst - Ploegende paardenSchilderij

Geplaatst doorJohn54

Eindtijd 04-10-2022 om 22:16

Periode1945 t/m 1999
TechniekOlieverf
Afmetingen72 cm x 92 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPaneel
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Arnout van Gilst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arnout van Gilst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arnout van Gilst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arnout van Gilst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arnout van Gilst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arnout van Gilst!

Volg het aanbod kunst van Arnout van Gilst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arnout van Gilst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arnout van Gilst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arnout van Gilst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arnout van Gilst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arnout van Gilst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arnout van Gilst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arnout van Gilst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arnout van Gilst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arnout van Gilst?

Kunst kopen van Arnout van Gilst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arnout van Gilst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arnout van Gilst. Om meer kans te maken om de Arnout van Gilst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arnout van Gilst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.