Arnout van Gilst (1898-1981)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Arnout van Gilst
Arnout van Gilst (1898-1981)

Arnout van Gilst (1898-1981)

Kunstenaar

Arnout van GILST (Den Haag 1898 - Bennebroek 1981)

Aangeboden items
3
Verkochte items
48
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Arnout van Gilst - Stilleven met appelen, kan en boek kopen? Bied vanaf 109!
Arnout van Gilst (1898-1981) Nederlands Stilleven met appelen, kan en boek
TechniekPastel/Krijt
Afmetingen32 x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerKarton
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 109
Bied mee Bied mee
Arnout van Gilst - Gezicht op boten en montelbaanstoren Amsterdam kopen? Bied vanaf 200!
Arnout van Gilst (1898-1981) Nederlands Gezicht op boten en montelbaanstoren Amsterdam
TechniekOlieverf
Afmetingen37 x 67 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 200
Bied mee Bied mee
Arnout van Gilst - Kippen bij boerderij kopen? Bied vanaf 90!
Arnout van Gilst (1898-1981) Nederlands Kippen bij boerderij
TechniekOlieverf
Afmetingen40 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Openingsbod
€ 90
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Arnout van Gilst

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Arnout van Gilst? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Arnout van Gilst. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Arnout van Gilst en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Arnout van Gilst te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Arnout van Gilst!

Volg het aanbod kunst van Arnout van Gilst te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Arnout van Gilst te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Arnout van Gilst instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Arnout van Gilst kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Arnout van Gilst!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Arnout van Gilst kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Arnout van Gilst en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Arnout van Gilst via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Arnout van Gilst of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Arnout van Gilst?

Kunst kopen van Arnout van Gilst begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Arnout van Gilst, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Arnout van Gilst. Om meer kans te maken om de Arnout van Gilst te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Arnout van Gilst! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.