• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français
Ashanti
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Ashanti

Ashanti

Etnografica

ASHANTI De Ashanti (of Asante) is een etnische groep in het zuiden van Ghana, die een dialect van het Akan spreken.

Aangeboden items
2
Verkochte items
10
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
2 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Ashanti - Akuaba vruchtbaarheidspop kopen? Bied vanaf 40!
Ashanti - Akuaba vruchtbaarheidspop

Etnografica

Geplaatst doorPetrus123

Eindtijd14-08-2022 om 19:40

Periode1945 t/m 1999
TechniekHout
Afmetingen26 cm x 8.5 cm x 3.5 cm (h x b x d)
Gewicht100 g

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Ashanti - Kam van been (figuur) kopen? Bied vanaf 50!
Ashanti - Kam van been (figuur)

Etnografica

Geplaatst doorKunstPuttertje

Eindtijd19-07-2022 om 21:42

Periode1900 t/m 1944
TechniekBeen
Afmetingen17 cm x 6 cm x 2 cm (h x b x d)
Gewicht140 g

Etnografica kopen van Ashanti

Wilt u graag etnografica objecten kopen van Ashanti? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke wereldkunst en etnografica objecten van Ashanti. Betaalbare en exclusieve etnografica kopen van Ashanti is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle etnografica objecten van Ashanti te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod etnografica van Ashanti te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod etnografica van Ashanti te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Ashanti instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Ashanti objecten in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle etnografica van uw favoriete stammen, culturen of makers eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk etnografica van Ashanti!

Waarom via Kunstveiling etnografica van Ashanti kopen?

Via Kunstveiling koopt u etnografische objecten van Ashanti en andere stammen, culturen of makers tegen veilingprijzen. Etnografica kopen van Ashanti via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf etnografica van Ashanti, kunst, sieraden of vinyl verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een etnografisch object van Ashanti?

Etnografica kopen van Ashanti begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op etnografica van Ashanti. Om meer kans te maken om het etnografica object van Ashanti te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere etnografica van Ashanti! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.