Banksy (1974)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Muzikant
  6. >
  7. Banksy
Banksy (1974)

Banksy (1974)

Kunstenaar

BANKSY (Bristol 1974)

Banksy (1974): De Raadselachtige Straatkunstenaar die de Wereld Intrigeert

Banksy, geboren in 1974, is een enigmatische en wereldberoemde straatkunstenaar die de kunstwereld heeft opgeschud met zijn provocerende en vaak politiek geladen kunstwerken. Zijn identiteit blijft in mysterie gehuld, maar zijn invloed op de hedendaagse kunst en cultuur is onmiskenbaar.

Met zijn unieke stenciltechniek heeft Banksy de straten van steden over de hele wereld getransformeerd in canvasdoeken vol betekenis. Zijn werk combineert scherpe humor, sociaal commentaar en speelse visuele elementen die de aandacht trekken en het publiek aan het denken zetten.

Banksy's kunstwerken variëren van maatschappijkritische boodschappen tot hartverwarmende en satirische scènes. Zijn werk kan vaak worden gezien als visuele statements over onderwerpen zoals politiek, onrechtvaardigheid, consumptiemaatschappij en de rol van kunst in de openbare ruimte.

Ondanks zijn onconventionele benadering van kunst, heeft Banksy internationale erkenning gekregen. Zijn werk heeft op veilingen aanzienlijke bedragen opgebracht en zijn invloed heeft geleid tot een hernieuwde waardering voor straatkunst als legitieme kunstvorm.

De paradox van Banksy's roem ligt in zijn anonimiteit. Terwijl hij de wereld intrigeert met zijn kunst, blijft zijn identiteit verborgen, wat de mystiek en het raadselachtige karakter van zijn werk vergroot.

Banksy's kunst blijft mensen over de hele wereld verbazen, amuseren en aanzetten tot nadenken. Zijn vermogen om krachtige boodschappen te communiceren via stedelijke omgevingen heeft hem tot een van de meest invloedrijke hedendaagse kunstenaars gemaakt.

Aangeboden items
6
Verkochte items
168
Nationaliteit
Engels Engels  
Links
Favoriet
filters
Banksy - Talib Kweli Liberation kopen? Bied vanaf 125!
Banksy (1974) Engels Talib Kweli-bevrijding
TechniekOffset
Afmetingen30 x 30 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd/Drukgesigneerd
Openingsbod
€ 125
Bied mee Bied mee
Banksy - Banksy - Peckham Rock kopen? Bied vanaf 350!
Banksy (1974) Engels Banksy - Peckham Rock
TechniekHout
Afmetingen12 x 18 x 1 cm (h x b x d)
Openingsbod
€ 350
Bied mee Bied mee
Banksy - Peckham Rock - British Museum kopen? Bied vanaf 400!
Banksy (1974) Engels Peckham Rock - British Museum
TechniekHout
Afmetingen12 x 18 x 1 cm (h x b x d)
GesigneerdGemerkt/Merksticker
Openingsbod
€ 400
Bied mee Bied mee
Banksy - Dismaland Bemusement park kopen? Bied vanaf 95!
Banksy (1974) Engels Dismaland Bemusement park
TechniekGemengde Techniek
Afmetingen21 x 29.5 cm (h x b)
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Banksy

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Banksy? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Banksy. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Banksy en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Banksy te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Banksy!

Volg het aanbod kunst van Banksy te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Banksy te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Banksy instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Banksy kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Banksy!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Banksy kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Banksy en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Banksy via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Banksy of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Banksy?

Kunst kopen van Banksy begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Banksy, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Banksy. Om meer kans te maken om de Banksy te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Banksy! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.