Barney de Krijger (1943)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Barney de Krijger
Barney de Krijger (1943)

Barney de Krijger (1943)

Kunstenaar

Barney de KRIJGER (Breda 1943)

Aangeboden items
1
Verkochte items
10
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Barney de Krijger - Collage, Zonder titel - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!
Barney de Krijger (1943) Nederlands Collage, Zonder titel - Ingelijst
TechniekCollage
Afmetingen66 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerJapans Papier
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 20
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Barney de Krijger

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Barney de Krijger? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Barney de Krijger. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Barney de Krijger en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Barney de Krijger te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Barney de Krijger!

Volg het aanbod kunst van Barney de Krijger te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Barney de Krijger te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Barney de Krijger instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Barney de Krijger kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Barney de Krijger!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Barney de Krijger kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Barney de Krijger en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Barney de Krijger via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Barney de Krijger of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Barney de Krijger?

Kunst kopen van Barney de Krijger begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Barney de Krijger, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Barney de Krijger. Om meer kans te maken om de Barney de Krijger te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Barney de Krijger! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.