Bart Reindersma (1953)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bart Reindersma
Bart Reindersma (1953)

Bart Reindersma (1953)

Kunstenaar

Bart REINDERSMA (Amsterdam 1953)

Aangeboden items
1
Verkochte items
4
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Bart Reindersma - Smits en zonen 200 jaar kopen? Bied vanaf 10!
Bart Reindersma (1953) Nederlands Smits en zonen 200 jaar
TechniekGravure
Afmetingen19 cm x 23 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 10
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bart Reindersma

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bart Reindersma? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bart Reindersma. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bart Reindersma en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bart Reindersma te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bart Reindersma!

Volg het aanbod kunst van Bart Reindersma te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bart Reindersma te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bart Reindersma instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bart Reindersma kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bart Reindersma!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bart Reindersma kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bart Reindersma en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bart Reindersma via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bart Reindersma of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bart Reindersma?

Kunst kopen van Bart Reindersma begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bart Reindersma, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bart Reindersma. Om meer kans te maken om de Bart Reindersma te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bart Reindersma! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.