Bembe
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bembe
Bembe

Bembe

Etnografica

Bembe

Stam uit Democratische Republiek Congo.

Aangeboden items
1
Verkochte items
37
Favoriet
FA. (6 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid
Bembe - 230324 - African Bembe mask - Congo. kopen? Bied vanaf 69!
Bembe - 230324 - African Bembe mask - Congo.Etnografica
Geplaatst doorAfrica-Gallery
Eindtijd 02-04-2023 om 16:03
Periode1945 t/m 1999
TechniekHout
Afmetingen37 cm x 28 cm x 21 cm (h x b x d)

Etnografica kopen van Bembe

Wilt u graag etnografica objecten kopen van Bembe? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke wereldkunst en etnografica objecten van Bembe. Betaalbare en exclusieve etnografica kopen van Bembe is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle etnografica objecten van Bembe te koop bij Kunstveiling!

Volg het aanbod etnografica van Bembe te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod etnografica van Bembe te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bembe instellen als favoriet. Wanneer er nieuwe Bembe objecten in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle etnografica van uw favoriete stammen, culturen of makers eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk etnografica van Bembe!

Waarom via Kunstveiling etnografica van Bembe kopen?

Via Kunstveiling koopt u etnografische objecten van Bembe en andere stammen, culturen of makers tegen veilingprijzen. Etnografica kopen van Bembe via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe items in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf etnografica van Bembe, kunst, sieraden of vinyl verkopen. Meer over het verkopen via Kunstveiling leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een etnografisch object van Bembe?

Etnografica kopen van Bembe begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het item, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op etnografica van Bembe. Om meer kans te maken om het etnografica object van Bembe te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het item helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere etnografica van Bembe! Let op: lees voordat u gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.