• Populair
 • Loopt vandaag af
 • 1e keer aangeboden
 • Vanaf 1 euro
 • Vandaag geplaatst
 • Laatste kans
 • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français
Bep Toscani (1940)
 1. Home
 2. >
 3. Kunstenaars
 4. >
 5. Bep Toscani

Bep Toscani (1940)

Kunstenaar

Bep TOSCANI (Amsterdam 1940)

Aangeboden items
1
Verkochte items
89
Nationaliteit
Nederlands
Links
Favoriet
FA. (19 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Aftersale
Bep Toscani - kleurenzeefdruk | 'Zonder titel' | 1984 kopen? Bied vanaf 50!
Bep Toscani - kleurenzeefdruk | 'Zonder titel' | 1984

Grafiek na 1900

Geplaatst doorJJvanWijk

Eindtijd02-04-2022 om 20:45

Jaartal1984
TechniekZeefdruk
Afmetingen77 cm x 57 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerGeschept Papier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Bep Toscani

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bep Toscani? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bep Toscani. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bep Toscani en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bep Toscani te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bep Toscani!

Volg het aanbod kunst van Bep Toscani te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bep Toscani te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bep Toscani instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bep Toscani kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bep Toscani!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bep Toscani kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bep Toscani en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bep Toscani via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bep Toscani of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bep Toscani?

Kunst kopen van Bep Toscani begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bep Toscani, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bep Toscani. Om meer kans te maken om de Bep Toscani te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bep Toscani! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.