Bert Loerakker (1948)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bert Loerakker
Bert Loerakker (1948)

Bert Loerakker (1948)

Kunstenaar

Bert LOERAKKER (Breda 1948)

Aangeboden items
1
Verkochte items
193
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Bert Loerakker - 383/600. + Frits v.d. Zander / Schilder kopen? Bied vanaf 50!
Bert Loerakker (1948) Nederlands 383/600. + Frits v.d. Zander / Schilder
TechniekHardcover
Afmetingen28.5 x 22.5 cm (h x b)
Openingsbod
€ 50
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bert Loerakker

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bert Loerakker? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bert Loerakker. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bert Loerakker en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bert Loerakker te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bert Loerakker!

Volg het aanbod kunst van Bert Loerakker te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bert Loerakker te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bert Loerakker instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bert Loerakker kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bert Loerakker!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bert Loerakker kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bert Loerakker en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bert Loerakker via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bert Loerakker of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bert Loerakker?

Kunst kopen van Bert Loerakker begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bert Loerakker, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bert Loerakker. Om meer kans te maken om de Bert Loerakker te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bert Loerakker! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.