Bob Immink (1930-1989)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bob Immink
Bob Immink (1930-1989)

Bob Immink (1930-1989)

Kunstenaar

Bob IMMINK (Amsterdam 1930 - Ilpendam 1989) 


Amsterdammer van geboorte, verhuisde hij op 37-jarige leeftijd naar een vrijstaand huis in Ilpendam met een mooi uitzicht over de weidegebieden van het Waterlandse polderland. Dat landschap werd door hem vele malen vastgelegd in olieverfschilderijen met de karakteristieke brede penseellijn. Het werk werd zo populair dat de kunstuitleen belangstellenden vaak moest teleurstellen. Het werk was uitgeleend en kwam vaak niet eens meer terug omdat de leners kopers werden.Immink was niet alleen schilder van het Zaans/Waterlandse landschap. Hij heeft in zijn leven heel veel gereisd en overal maakte hij schetsen en schilderijen van het landschap: Griekse tempels, Amerikaanse berglandschappen, woestijnen, verlaten dorpjes in de Spaanse vlaktes enz.

Aangeboden items
2
Verkochte items
28
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
filters
Bob Immink - BOB IMMINK (1930-1984) OLIEVERF OP DOEK "STILLEVEN" kopen? Bied vanaf 95!
Bob Immink (1930-1989) Nederlands BOB IMMINK (1930-1984) OLIEVERF OP DOEK "STILLEVEN"
TechniekOlieverf
Afmetingen84 x 74 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Huidig bod
€ 95
1 bieding
Bied mee Bied mee
Bob Immink - "Botters" (zie etiket achterzijde) kopen? Bied vanaf 450!
Bob Immink (1930-1989) Nederlands "Botters" (zie etiket achterzijde)
TechniekOlieverf
Afmetingen78 x 88 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Openingsbod
€ 450
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bob Immink

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bob Immink? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bob Immink. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bob Immink en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bob Immink te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bob Immink!

Volg het aanbod kunst van Bob Immink te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bob Immink te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bob Immink instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bob Immink kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bob Immink!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bob Immink kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bob Immink en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bob Immink via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bob Immink of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bob Immink?

Kunst kopen van Bob Immink begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bob Immink, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bob Immink. Om meer kans te maken om de Bob Immink te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bob Immink! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.