Bruno Goldschmitt (1881-1964)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Bruno Goldschmitt
Bruno Goldschmitt (1881-1964)

Bruno Goldschmitt (1881-1964)

Kunstenaar

Bruno GOLDSCHMITT (Nüremberg, 1881 - München, 1964)

Aangeboden items
2
Verkochte items
3
Nationaliteit
Duits Duits  
Links
Favoriet
filters
Bruno Goldschmitt - Houtsnede uit de portfolio Die Bibel: Daniel's Traum - circa 1920 kopen? Bied vanaf 250!
Bruno Goldschmitt (1881-1964) Duits Houtsnede uit de portfolio Die Bibel: Daniel's Traum - circa 1920
TechniekHout/Linosnede
Afmetingen39.5 x 50 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 250
Bied mee Bied mee
Bruno Goldschmitt - orig. Radierung / Karikatur - "des Vetters Eckfenster" kopen? Bied vanaf 95!
Bruno Goldschmitt (1881-1964) orig. Radierung / Karikatur - "des Vetters Eckfenster"
TechniekEts
Afmetingen21 x 30 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
Openingsbod
€ 95
Bied mee Bied mee

Kunst kopen van Bruno Goldschmitt

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Bruno Goldschmitt? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Bruno Goldschmitt. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Bruno Goldschmitt en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Bruno Goldschmitt te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Bruno Goldschmitt!

Volg het aanbod kunst van Bruno Goldschmitt te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Bruno Goldschmitt te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Bruno Goldschmitt instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Bruno Goldschmitt kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Bruno Goldschmitt!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Bruno Goldschmitt kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Bruno Goldschmitt en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Bruno Goldschmitt via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Bruno Goldschmitt of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Bruno Goldschmitt?

Kunst kopen van Bruno Goldschmitt begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Bruno Goldschmitt, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Bruno Goldschmitt. Om meer kans te maken om de Bruno Goldschmitt te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Bruno Goldschmitt! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.