Cees Broehs (1917-2005)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cees Broehs
Cees Broehs (1917-2005)

Cees Broehs (1917-2005)

Kunstenaar, Designer

Cees BROEHS (Gouda 1917 -2005)

Aangeboden items
1
Verkochte items
0
Nationaliteit
NederlandsNederlands  
Links
Favoriet
FA. (1 x Favoriet)
filters
1 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Cees Broehs - Red Sun World kopen? Bied vanaf 85!
Cees Broehs - Red Sun WorldGrafiek (handgesigneerd)

Geplaatst doorKlaasHofstra

Eindtijd 21-09-2022 om 21:06

Periode1945 t/m 1999
TechniekZeefdruk
Afmetingen45 cm x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstIngelijst

Kunst kopen van Cees Broehs

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cees Broehs? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cees Broehs. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cees Broehs en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cees Broehs te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cees Broehs!

Volg het aanbod kunst van Cees Broehs te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cees Broehs te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cees Broehs instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cees Broehs kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cees Broehs!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cees Broehs kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cees Broehs en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cees Broehs via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cees Broehs of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cees Broehs?

Kunst kopen van Cees Broehs begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cees Broehs, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cees Broehs. Om meer kans te maken om de Cees Broehs te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cees Broehs! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.