Cees Landsaat (1948-2007)
  1. Home
  2. >
  3. Kunstenaars
  4. >
  5. Cees Landsaat
Cees Landsaat (1948-2007)

Cees Landsaat (1948-2007)

Kunstenaar

Cees LANDSAAT

Beeldhouwer, schilder

Geboren te Amsterdam 1948, overleden 2007

Opleiding: Opleiding aan de Rietveld Akademie te Amsterdam, daarna opleidingen gevolgd in Londen bij het Morsley College en het Camden Art Centre Woonde en werkte in Amsterdam.

In de eerste jaren van zijn kunstenaarsbestaan vooral bekend geworden met kleuretsen, hoewel hij ook litho's en schilderijen maakt. Cees Landsaat debuteerde bij Galerie Liernur in Den Haag waarna vele exposities volgden. De reeks kleuretsen vallen op door speelsheid en het opmerkelijke kleurgebruik, soms overdadig, dan weer beperkt en ondersteunend. De fantasie van deze kunstenaar is ongeremd en soms lijkt het technisch vermogen in het grafisch werk onbegrenst. In een latere periode is er meer afstand van het grafisch werk gekomen en heeft Cees Landsaat zich beperkt tot de schilderkunst. Voor de theaterwerkzaamheden van zijn partner Ad de Bont heeft Cees Landsaat veel decor- en kostuumontwerpen verzorgd.

Door: Arthur Brouwers

Aangeboden items
4
Verkochte items
58
Nationaliteit
Nederlands Nederlands  
Links
Favoriet
FA. (18 x Favoriet)
filters
3 aangeboden items van deze kunstenaar
*list
grid
big-grid

Aftersale items

Onderstaande items zijn mogelijk nog beschikbaar. U kunt eenmalig een bod uitbrengen in de aftersale.
Cees Landsaat - Ets/ aquatint: serie parade - 1977 kopen? Bied vanaf 49!
Cees Landsaat - Ets/ aquatint: serie parade - 1977Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKiewitKunstonder100euro
Eindtijd 04-08-2022 om 19:24
Jaartal1977
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen81 cm x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Cees Landsaat - Ets/ aquatint: serie parade - 1977 kopen? Bied vanaf 49!
Cees Landsaat - Ets/ aquatint: serie parade - 1977Grafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorKiewitKunstonder100euro
Eindtijd 05-08-2022 om 19:38
Jaartal1977
TechniekEts/Aquatint
Afmetingen81 cm x 41 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstAlleen in Passe-partout
Cees Landsaat - houtgravure -Simone kopen? Bied vanaf 75!
Cees Landsaat - houtgravure -SimoneGrafiek (handgesigneerd)
Geplaatst doorGoedgevonden
Eindtijd 12-10-2022 om 19:15
Jaartal1976
TechniekGravure
Afmetingen35 cm x 37 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst

Kunst kopen van Cees Landsaat

Wilt u graag een kunstwerk kopen van Cees Landsaat? Bekijk dan het actuele veilingaanbod en bied mee op mooie en unieke kunstwerken van Cees Landsaat. Betaalbare en exclusieve kunst kopen van Cees Landsaat en andere erkende kunstenaars is leuk, toegankelijk én binnen handbereik via Kunstveiling. Ontdek nu alle kunstwerken van Cees Landsaat te koop bij Kunstveiling en bemachtig uw eigen Cees Landsaat!

Volg het aanbod kunst van Cees Landsaat te koop

Wilt u op de hoogte gehouden worden van nieuw aanbod van Cees Landsaat te koop? Via uw persoonlijke Kunstveiling account kunt u Cees Landsaat instellen als uw favoriete kunstenaar. Wanneer er nieuwe Cees Landsaat kunstwerken in de veiling worden geplaatst, ontvangt u hierover per e-mail bericht. Daarnaast kunt u alle kunstwerken van uw favoriete kunstenaars eenvoudig bekijken via uw persoonlijke account. Op die manier loopt u nooit meer een nieuw item in de veiling mis en koopt u gemakkelijk kunst van Cees Landsaat!

Bekijk bijvoorbeeld ook eens het aanbod kunstwerken van Karel Appel, Anton Heyboer en Klaas Gubbels in de veiling.

Waarom via Kunstveiling kunst van Cees Landsaat kopen?

Via Kunstveiling koopt u unieke kunstwerken van Cees Landsaat en andere erkende kunstenaars tegen veilingprijzen. Kunst kopen van Cees Landsaat via Kunstveiling is toegankelijk, transparant en laagdrempelig. Dagelijks worden vele nieuwe kunstwerken in de veiling geplaatst, van moderne schilderijen tot oude prenten en van sculpturen tot design en sieraden. U stemt het aanbod gemakkelijk op uw eigen wensen af en wordt automatisch in contact gebracht met de verkoper als u na afloop van de veiling de hoogste bieder bent. U betaalt bij Kunstveiling slechts 15% veilingkosten over de hamerprijs. Dit wordt bij het uitbrengen van een bod al aangegeven, zodat u achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

Bovendien kunt u via Kunstveiling ook zelf kunst van Cees Landsaat of andere erkende kunstenaars verkopen. Meer over het verkopen van kunst leest u op de pagina Kunst Verkopen.

Hoe breng ik een bod uit op een kunstwerk van Cees Landsaat?

Kunst kopen van Cees Landsaat begint bij het plaatsen van een bod. Om een bod uit te brengen op een kunstwerk van Cees Landsaat, heeft u account bij Kunstveiling nodig. Hier maakt u gemakkelijk een account aan. Bij alle items in de veiling treft u detailgegevens van het kunstwerk, een openingsbod en een aflooptijd. Tot deze tijd kunt u een bod uitbrengen op het kunstwerk van Cees Landsaat. Om meer kans te maken om de Cees Landsaat te bemachtigen, kunt u een autobod instellen. Bent u de winnende bieder? Dan neemt de verkoper contact met u op. Is het kunstwerk helaas aan u voorbijgegaan? Bekijk dan het actuele aanbod met alle andere kunst van Cees Landsaat! Let op: lees voordat u kunst gaat kopen of verkopen via Kunstveiling de veilingregels goed door.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.